Психолого-педадогічні особливості у спілкуванні з іноземними партнерами - Мукан, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто проблеми психолого-педагогічного характеру в переговорних процесах з іноземними партнерами. The problems of psychological and pedagogical characteristics in the communication with foreign partners have been considered in this article.