Логістичний підхід до відбору лікарських засобів для постачання закладів охорони здоров’я - Громовик, Б. П. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Обгрунтована доцільність впровадження логістичного підходу до відбору ліків для лікувально-профілактичних закладів шляхом розробки формулярних списків. Запропонований підхід уможливлює вирішення проблем як клінічного, так і економічного характеру.