Вплив вітрових навантажень на конструювання висотних будівель - Петренко, Ю. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проаналізовано основні конструктивні елементи висотних будівель і споруд, починаючи з найперших, та оцінено вплив на них вітрових навантажень.