Про точність перетворення плоских прямокутних координат - Савчук, С. Г.; Тревого, І. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Выполнена оценка точности двухмерного преобразования координат по данным двух локальных геодезических полигонов. An accuracy estimation of two-dimensional transformation of coordinates by data of two local geodetic testfields was carried out.