Проблеми впровадження та використання електронного документообігу в інформаційних системах - Катренко, А. В.; Чаплига, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто проблеми впровадження електронного документообігу та його особливості в консалтингових компаніях, сформульовано основні задачі систем електронного документообігу, виділено основні фактори, які необхідно враховувати при виборі системи, запропоновано їх загальну класифікація, проаналізовано особливості конкретних систем та розроблено рекомендації щодо вибору системи електронного документообігу залежно від поставлених вимог. This paper focuses on problems of Electronic data interchange (EDI) and its usage in consalting companies. The main tasks of EDI and the most important factors which one has to take into account while choosing a system are formulated. It is also given a system classification and the peculiarities of specific systems are analyzed. Finally, the recommendations towards the choice of an EDI system with respect to the requirements are presented.