Міцність та деформативність сталебетонних балок, армованих арматурою класу А-400, Ат-800, в поєднанні зі стрічковою, що працює без зчепленя з бетоном - Клименко, Ф. Є.; Ільницький, Б. М.; Бобало, Т. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Обґрунтовано особливості роботи та характер руйнування сталебетонних балок із зовнішнім гладким стрічковим армуванням без зчеплення з бетоном у поєднанні з арматурою класу A-400 та Ат-800. Поєднання конструктивного рішення сталебетонних балок, в якому передбачається здешевлення їх виготовлення, є актуальним з погляду доцільності дослідження міцності, деформативності та практичного застосування у будівництві. The purpose of work are studying features of work and character of destruction of beams of steel concretes with external smooth band re-enforcement, without tripping with a concrete, in combination with the armature of class of A-400 and Ат-800. Combination of structural decision of beams of steel concretes, in which diminishing of prices of their making is actual from point of expedience of research of durability and practical application in building.