Формування конкурентних переваг підприємства у контексті управління відносинами із бізнес-партнерами - Криворучко, Я. Ю.; Прийма, Л. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
На основі аналізу сучасних тенденцій розвитку ринкового середовища функціонування підприємств обґрунтовано необхідність проведення досліджень у сфері розвитку стійких конкурентних переваг. Підкреслено необхідність включення управління відносинами із бізнеспартнерами до нематеріальних активів підприємства, які є важливим елементом розвитку стійких конкурентних переваг підприємства, та окреслено перспективи подальших досліджень.On the basis of current trends in enterprise operation environment the necessity of conducting research in the field of sustainable competitive advantage is grounded. Emphasized is the need to include management of relations with business partners into intangible assets of a company, which is an important element of sustainable competitive advantage development and the prospects for further research are outlined
Keywords: відносини між бізнес-партнерами; стійка конкурентна перевага; промисловий ринок; relations between business-partners; sustainable competitive advantage; business market