Комплексні контрольні роботи як інструмент оцінювання залишкових знань студентів - Бобало, Юрій Ярославович; Гунькало, Алла Василівна; Загородній, Анатолій Григорович; Павлиш, Володимир Андрійович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Комплексна контрольна робота є контрольним заходом із навчальної дисципліни, який проводять з метою виявлення рівня залишкових знань студентів та контролю за якістю навчального процесу. До складу документів, які мають забезпечити об'єктивне оцінювання рівня залишкових знань студентів з навчальних дисциплін входять: робоча навчальна програма; контрольні завдання; критерії оцінювання результатів; перелік матеріалів, використання яких дозволяється під час виконання контрольних завдань ККР; дві рецензії на пакет ККР. Результати виконання ККР є предметом ретельного аналізу керівництвом університету та відповідними кафедрами з метою виявлення недоліків у підготовці фахівців, розроблення заходів щодо їх усунення.