Оцінювання рівня інноваційного потенціалу машинобудівних підприємств - Андріанов Ю. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розкрито сутність понять “інвестиційний потенціалі”, “інвестиційний клімат”, “власні інвестиційні ресурси підприємства”, а також запропоновано методичні рекомендації із оцінювання рівня інвестиційного потенціалу машинобудівного підприємства. In the article essence of concepts is exposed “investment potential”, “investment climate”, “own investment resources of enterprise”, and also methodical recommendations from the evaluation of level of investment potential of machine-building enterprise are built.