Освітній Інтернет-портал університетської кафедри - Пасічник, Володимир Володимирович; Корнилюк, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Здійснено аналіз освітніх сайтів. Створеноспфисок потенційних відвідувачів сайту. Проведено огляд тезнологій подання наукових статей в мережі Інтернет.

The analysis of education sites is done. The list of the potential visitors of a site is created. The review technologies for publication scientifiec articles in Internet.
Keywords: 681.3