Структурування епокси-олігоестерних сумішей у присутності епоксидних флуорвмісних олігомерів - Шуст, О. В.; Астахова, О. Т.; Шищак, О. М.; Братичак, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Вивчено можливість формування захисних полімерних покриттів на основі епокси-олігоестерних сумішей, що складаються з промислової епоксидної смоли ЕД-20 або ЕД-22 та олігоестеракрилату ТГМ-3, в присутності флуорвмісних епоксидних олігомерів. Встановлено вплив складу сумішей, тривалості та температури структурування на вміст гель-фракцій та твердість полімерних плівок. The possibility of protective polymer coatings formation on the basis of epoxy-oligoesteric mixtures consisting of the industrial epoxy resin ED-20 or ED-22 and TGM-3 oligoesteracrylate has been studied in the presence of fluorine-containing epoxy oligomers. The effect of mixture composition, cross-linking time and temperature on the gel-fraction content and polymer films hardness has been determined.
Keywords: полімерні покриття; промислова епоксидна смола; polymer coatings; industrial epoxy