Підвищення надійності кільцевих з’єднань обсадних труб - Палаш, Р. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропоновано рекомендації до технології зварювання обсадних труб із високоміцної легованої сталі 14ХГ2САФД над гирлом свердловини, які за рахунок зниження залишкових напружень у зварному з’єднанні дають змогу суттєво підвищити їх працездатність. Are offered recommendations to the welding technology of casing pipes from high-strength alloyed steel 14HG2SAFD above a chink mouth, which due to the reduction of residual voltage in welding connection can enable essentially the lowering of the cold cracks occurrence risk.