Вплив кута розкриття на ефективність локального відсмоктувача з повітрообмежником і плоскою центральною коловою вставкою - Довбуш, О. М.; Жуковський, С. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Наведено результати експериментальних досліджень впливу кута розкриття на ефективність локального відсмоктувача з повітрообмежником і плоскою центральною коловою вставкою, які подані у вигляді полей ізотах. In the article are pointed results of experimental researches of influencing of opening corner on efficiency of local hood with the airlimiter and flat central circle insertion, which are represented as two dimentional velocity data.