Моделювання вузла комутації компенсаційних перетворювачів - Коруд, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто математичне моделювання вузла вимушеної комутації компенсаційних перетворювачів. Запропоновано спосіб формування математичної моделі вузла комутації, який не залежить від його схеми, стосовно методу контурних координат. Наведено результати фізичного і математичного експериментів і здійснено їх аналізи. The problem of mathematical modeling of the compensating transformer forced commutation unit is investigated. The mathematical model of commutation unit, independent of its scheme, applied to the method of contour coordinates, is suggested. The results of physical and mathematical experiment and their analysis are given.