Індикація динаміки природних та антропогенних змін у ландшафтах басейну ріки Західний Буг - Колб, І.; Процик, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Подано результати оцінювання динаміки змін ландшафту на основі даних дистанційного зондування Землі на території басейну ріки Західний Буг. Сформовано карти, що характеризують зміну спектральної відбивної здатності природних та антропогенних об'єктів. Представлены результаты оценки динамики изменений ландшафта на основе данных дистанционного зондирования Земли на территории бассейна реки Западный Буг. Сформированы карты, характеризующие изменение спектральной отражательной способности природных и антропогенных объектов. The paper presents the results of evaluation of the changes in the landscape based on remote sensing in rivers basin Zachidnyy Bug. Formed maps, the changing spectral reflectivity of natural and man-made objects.
Индикация динамики природных и антропогенных изменений в ландшафтах бассейна реки Западный Буг
Indication of dynamics and Natural and Anthropogenic changes in the landscapes in basin Zachidnyy Bug river
Keywords: ландшафт; моніторинг територій; космічне зображення; обробка космічних зображень