Матрична форма розрахунку просторових статично невизначених систем з використанням ЕОМ - Полець, В. М.; Ткаченко, П. А.; Шиндер, В. К. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Наведено методику розрахунку просторових статично невизначених систем у матричній формі. Розрахунок виконується без побудови одиничних та вантажних епюр згинальних моментів. Описано алгоритм і програму розрахунку. The technique of calculations of spatial statically undesignated systems in the matrix form is described. Calculations are performed without building the single and load diagrams of bend moments. Also the program and algorithm of computer-aided calculation are described.