Інструменти комунікації між стейкхолдерами в ІТ-проектах при розробці програмного забезпечення - Длугунович, Наталя (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The article describes some aspects of managing the stakeholders in software development. It was proposed to use different communication tools depending on the classification of stakeholders.
Keywords: стейкхолдери; інструменти взаємодії; ІТ-проекти; стандарт з управління проектами PMBOK