Напрями удосконалення обліку витрат на інновації - Загородній, А. Г.; Бойчук, А. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено окремі питання формування інформації щодо витрат на інновації в бухгалтерському обліку та розвитку системи обліково-аналітичного забезпечення процесу інноваційного розвитку суб’єктів господарювання. An attempt to resolve some issues generate information about the cost of innovation in accounting and development of accounting and analytical support of innovative development entities.
The perspectives of cost and innovation accouting improvement
Keywords: інновації; витрати; облік; innovations; costs; accounting