Віртуальні спільноти як середовище генерування військово-історичної інформації про події 2014–2015 рр. на сході України - Пелещишин, А. М.; Химиця, Н. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проведено аналіз віртуальних спільнот як суб’єктів військово-історичних подій 2014–2015 рр. в Україні. Розглянуто види історичної інформації, що створюється віртуальними спільнотами. Наведено приклади найпопулярніших віртуальних спільнот, які генерують військово-історичну інформацію про події 2014–2015 рр. на Сході України. The article analyzes virtual communities as subjects of military and historical events 2014–2015 gg. In Ukraine. Considered kinds of historical information created virtual communities. Examples of the most popular virtual communities that generate military and historical information about the events of 2014–2015 biennium. Eastern Ukraine.
Keywords: віртуальні спільноти; суспільство; держава; військові події; соціальні мережі; військово-історична інформація; джерела; virtual community; society; government; military events; social networks; military history information source