Реалізація державної кадрової політики у правоохоронній сфері України - Ковалів, Мирослав; Kovaliv, Myroslav; Ковалив, Мирослав (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
У статті акцентовано увагу на реалізації державної кадрової політики у правоохоронній сфері України. Розглядаються суб’єкти державної кадрової політики, які наділені відповідними повноваженнями, що реалізують кадрову політику через відповідні гілки влади та об’єкти державної кадрової політики, якими є кадровий потенціал суспільства, всі людські ресурси.

The article deals with the implementation of state personnel policy in law enforcement sector of Ukraine. The subjects of state personnel policy, which are endowed with the appropriate authority to implement personnel policy through relevant branches and objects of state personnel policy including the personnel potential of the society, all human resources, are considered.

В статье акцентируется внимание на реализации государственной кадровой политики в правоохранительной сфере Украины. Рассматриваются субъекты государственной кадровой политики, которые наделены соответствующими полномочиями, реализующих кадровую политику через соответствующие ветви власти и объекты государственной кадровой политики, каковы кадровый потенциал общества, все людские ресурсы.
Implementation of state personnel policy in law enforcement sector of Ukraine
Реализация государственной кадровой политики в правоохранительной сфере Украины
Keywords: кадрова політика; правоохоронна сфера; держава; державна служба; посада; професійні якості; personnel policy; law enforcement sector; state; public service; position; professional quality; кадровой политики; правоохранительная сфера; государство; государственная служба; должность; профессиональные качества; 342.95