Корпоративне управління:історичні аспекти та тенденції розвитку - Ільчук, П. Г.; Корольова, О. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
У статті досліджено історичні аспекти корпоративного управління та визначено його сучасні тенденції розвитку. Обгрунтовано вплив корпоративного управління на підвищення рівня конкурентоспроможності корпорацій.
Keywords: корпоративне управління; корпорація; конкурентоспроможність.