Геофізичні дослідження та створення геоінформаційної моделі Інкерманських штолень з метою локалізації скупчень боєприпасів часів Другої Світової війни - Бондар, К. М.; Дараган, М. М. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2011)
Представлено результати комплексних робіт, спрямованих на знаходження скупчень вибухонебезпечних речовин в Інкерманських штольнях, які використовувалися як військові сховища і були підірвані радянськими військами при відступу з Севастополя наприкінці червня 1942 р. Представлено результаты комплексных работ, направленных на поиск скоплений взрывоопасных веществ в Инкерманских штольнях, которые использовались как военные склады и были взорваны советскими войсками при отступлении из Севастополя в конце июня 1942 г. We represent the results of complex investigations aimed at searching for volatile amunition in Inkerman adits, which were used as military stores and were blown up by soviet forces before withdrawal from Sevastopol at the end of June 1942.
Геофизические исследования и создание геоинформационной модели Инкерманских штолен с целью локализации скоплений боеприпасов времен Второй Мировой войны
Geophysical prospection and construction of gis-based model of Іnkerman adits with the purpose of localizing of volatile amunition from World War ii time
Keywords: штольня; магнітна аномалія; ГІС; боєзапас; штольня; магнитная аномалія; ГИС; боезапас; adit; magnetic anomaly; GIS; volatile ammunition