Проблеми реструктуризації планувальної осі: проспект Свободи – проспект В. Чорновола - Головач, Й. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Подана коротка характеристика історичного розвитку міста Львова, виявлені містобудівні основи територіального розширення історичного ядра та їх недоліки. Проаналізована власна концепція можливого архітектурно-просторового розвитку центральної частини в північному напрямі.