Оцінка впливу підприємства ТОВ "Мареллі" на стан атмосфери м. Черкаси - Ящук, Людмила (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В роботі охарактеризований вплив діяльності деревообробного підприємства ТОВ "Мареллі" на стан атмосферного повітря м. Черкаси. Приведений клас небезпеки та розмір санітарно-захисної зони підприємства. Оцінена величина внеску викиду формальдегіду від підприємства в загальну кількість цієї забруднюючої речовини, яка надходить щорічно в атмосферу міста.
Keywords: деревообробна промисловість; викиди; санітарно-захисна зона; формальдегід