Аналіз діяльності інститутів спільного інвестування в умовах фінансової нестабільності - Галух, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
В роботі розглянуто сучасне становище українського ринку спільного інвестування. Проаналізовано показники розвитку інститутів спільного інвестування в умовах фінансової кризи. Представлено пропозиції щодо вирішення окремих проблем, які негативно впливають на діяльність та прибутковість інвестиційних фондів.