Творення термінів соціальної комунікації - Комова, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
У статті висвітлено словотвірні типи суфіксального способу термінотворення у сфері соціальної комунікації. Проаналізовано продуктивність словотвірних типів. The article deales with model of the terms forming by suffixes in area of social communications. The analysis of the productive word-forming types is given.
Keywords: соціальна комунікація; документ; термінотворення; словотвірний тип; словотвірна модель; social communications; document; terms forming; word-forming type; wordforming model