Інтерпретатор мови Perl для Windows - Кузьмін, О.; Федак, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглядається задача проектування інтерпретатора підмпожини мови Perl для Windows. Наводиться граматика мови, постфіксні форми запису основних операторів, особливості реалЬації інтерпретатора та аналіз швидкодії його роботи.

In work the problem of designing of the interpreter o f a subset of language Perl for Windows is considered. The grammar of language, polish notation of the basic operators, features of realization of the interpreter and the analysis o f speed of its work is described.
Keywords: 681.3.07