Маркетингові заходи щодо посилення конкурентих позицій енергопостачальної компанії - Косар, Н. С.; Кухаренко, Ї. К.; Різенко, С. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Проаналізовано конкурентне становище енергопостачальної компанії на роздрібному ринку електроенергії. Подані рекомендації щодо зниження роздрібних тарифів на електроенергію, організації комплексного обслуговування споживачів, посилення надійності електропостачання. The competition position of energy supplying company on retail market of electrical energy is analysed. The recommendations of decrease of retail tariffs on the electrical energy, organization of consumer complex service strengtheming of electrical energy supplying reliance are determined in this article.