Засади нової регіональної політики інноваційного розвитку науково-виробничих систем - Чичкало-Кондрацька, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Обґрунтовано необхідність формування нової регіональної політики інноваційного розвитку науково-виробничих систем в умовах побудови національної інноваційної системи. Досліджено методологічні засади такої політики. Розкрито сутність та завдання регіональної політики інноваційного розвитку науково-виробничих систем. Визначено принципи її проведення. Розглянуто основні напрями удосконалення регіональної політики інноваційного розвитку науково-виробничих систем.

The necessity of formation of new regional policy innovation of scientific and productive systems’ in terms of building a national innovation system. The methodological principles of such policy are discovered. The meaning and tasks of regional policy of innovation of scientific and productive systems’ innovative development are pointed out. The principles of its working out are defined. The main ways for improvement of regional policy of scientific and production systems’ innovative development are considered.
Keywords: регіональна політика; регіон; інноваційний розвиток; наукововиробничі системи; конкурентоспроможність; потенціал; regions; innovative development; research and manufacturing systems; competitiveness; potential; 332.021; 32