Презентації лекцій – ефективний спосіб активізації пізнавальної діяльності та самостійної роботи студентів при вивченні математичних дисциплін - Слюсарчук, Юрій; Слюсарчук, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
В роботі розглядаються проблеми активізації пізнавальної діяльності та самостійної роботи студентів при вивченні математичних дисциплін. Використання презентацій лекцій сприяє підвищенню мотивації навчання, збільшує інформаційну наповненість аудиторних занять, зокрема, застосовуючи технології комп’ютерної математики, дозволяє досягнути кращих результатів навчання. This paper considers the problem of cognitive activity and independent work of students in the study of mathematical disciplines. Using presentations of lectures enhances learning motivation, increases information filling the classroom, including using technology computer mathematics, can achieve better learning outcomes.
Keywords: презентації лекцій; математичні дисципліни; самостійна робота; системи комп’ютерної математики; presentation of lectures; math courses; independent study; system computer mathematics