Аналіз залежності обертального моменту від конструктивних параметрів запобіжних муфт - Гащук, П. М.; Малащенко, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Описано будову й принцип дії запобіжної муфти в складі гайковерта та викладено результати аналізу залежності обмежуваного гайковертом обертального моменту від конструктивних параметрів муфти. The structure, principle of action of the patented muff and results of quantitative analysis of dependence of rotator moment is laid out from structural its parameters.