Олігомеризація фракції С9 з використанням N1, Ш-ди(трет-бутилпероксиметил)-4-(трет-бутилперокси) аніліну - Субтельний, Р. О.; Дзіняк, Б. О.; Кочубей, В. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Описано одержання нафтополімерних смол олігомеризацію фракції С9 з використанням амінопероксидного ініціатора. Досліджено основні закономірності та вибрано оптимальні умови процесу олігомеризації. The synthesis of aromatic petroleum resins by fraction C9 oligomerization in the presence of aminoperoxde initiator. The major features of the process have been investigated and optimum conditions have been selected.