Росолова, Р. О.Мельник, С. Р.Мокрий, Є. М.2011-05-192011-05-192000Росолова Р. О. Дослідження термостабільності ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466 / Р. О. Росолова, С. Р. Мельник, Є. М. Мокрий // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 414 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 152-154. – Бібліографія: 2 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8771Досліджено вплив тривалості теплової обробки та концентрації хлориду кальцію на активність ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466. Встановлено можливість підвищення активності амілолітичних ферменів та оптимальні умови їх активації. The influence of heating time and salt concentration on activity of enzyme preparation Amyloglucawamoryne Lx-466 has been studied. Possibility enhancement of amylolitical enzyme activity and optimal conditions its activation has been found.uaДослідження термостабільності ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466Article