Дослідження термостабільності ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466 - Росолова, Р. О.; Мельник, С. Р.; Мокрий, Є. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено вплив тривалості теплової обробки та концентрації хлориду кальцію на активність ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466. Встановлено можливість підвищення активності амілолітичних ферменів та оптимальні умови їх активації. The influence of heating time and salt concentration on activity of enzyme preparation Amyloglucawamoryne Lx-466 has been studied. Possibility enhancement of amylolitical enzyme activity and optimal conditions its activation has been found.