Неавтономний імпульсний хаотичний генератор на основі схеми Чуа - Еліяшів, Олег; Політанський, Леонід (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропонований неавтономний імпульсний хаотичний генератор хаосу на основі схеми Чуа. На основі результатів математичного моделювання реалізований експериментальний зразок. Проведено дослідження властивостей генератора.
Keywords: хаос; імпульсний хаотичний генератор; Чуа