Особливості взаємодії компонентів у мобільній платформі Android - Ковалик, М. І.; Камінський, Р. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Описано головні способи взаємодії між сервісами та активностями у системі Android. Описано переваги і недоліки кожного з підходів, а також ситуації, коли конкретний підхід найоптимальніший. The main ways of interaction between Services and Activities in Android are described in the article. Advantages and disadvantages of each approach are described. The situations where a particular approach is most appropriate are dealt with.
Keywords: активність; інтент; багатоканальний приймач; міжпроцесна взаємодія; Service; Activity; Intent; BroadcastReceiver; Interprocess Communication