Методика формування кількісних рекомендацій в автоматизованій системі внутрішнього менеджменту торговельного підприємства - Белей, О. І.; Артищук, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розкрито призначення і структуру функціонування системи внутрішнього менеджменту торговельного підприємства. Запропоновано методику формування діагнозів та кількісних рекомендацій в автоматизованій інформаційній системі за допомогою індикативних показників фінансової стабільності торговельного підприємства. Setting and structure of functioning of the system of internal management of point-ofsale enterprise is exposed. The method of forming of diagnoses and quantitative recommendations is offered in the automated informative system with the help of indicative indexes of financial stability of point-of-sale enterprise.