Рівність права на освіту: міжнародні стандарти та наукові підходи - Мисюк, Ю. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
У статті розглядається право на освіту. Особливу увагу приділено розумінню принципу рівності права на освіту. Проводиться аналіз міжнародних актів у сфері рівності права на освіту. Вказано на розвиток права на освіту в сучасних умовах розвитку державності. В статье рассматривается право на образование. Особое внимание уделено пониманию принципа равенства права на образование. Проводится анализ международных актов в сфере равенства права на образование. Указано на развитие права на образование в современных условиях развития государственности. In the paper the right to education. Particular attention is paid to the understanding of the principle of equal right to education. The analysis of international instruments in the field of equal right to education. Specified on the development of the right to education in modern conditions of statehood.
Равенство прав на образование: международные стандарты и научные подходы
Equal right to education: international standards and scientific approaches
Keywords: освіта; право на освіту; рівність; інваліди; діти; образование; право на образование; равенство; инвалиды; дети education; the right to education; equality; the disabled and children