Застосування інноваційних підходів в процесі підготовки викладачів економіки - Павленко, Олена Олексіївна; Мельничук, Анастасія Володимирівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Зроблено акцент на необхідності застосування інноваційних підходів в процесі підготовки майбутніх викладачів економіки, що допоможе підготувати такого викладача, який зможе не тільки майстерно демонструвати набуті знання та вміння, але і розкрити, реалізувати свій внутрішній потенціал.