Формальні текстові ознаки в структурі наукових реферативних документів - Мина, Жанна; Білущак, Тетяна; Каменська, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
In this paper the formal text features in the structure of scientific reference documents are investigated.
Keywords: реферативний документ; маркер; індикатор; документ