Сертифікація автомобілів у контексті приєднання України до Женевської угоді - Кищун, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Висвітлена роль сертифікації легкових автомобілів у забезпеченні безпеки життя, здоров’я громадян та їх оточення. Наведено переваги приєднання України до Женевської угоди 1958 року. Викладено пропозиції стосовно переліку Правил ЄЕК ООН, рекомендованих до запровадження в Україні. The role of certification of cars in a safety of life, health of citizens and their environments is shown. Advantages of joining of Ukraine to Geneva Agreement 1958 are stated. Offers concerning the list of Rules of the Economic Commission for Europe of the United Nations recommended to introduction in Ukraine are presented.
Keywords: 339.138:658.8