Розклад гідропероксиду трет.бутилу в присутності боридів металів - Макота, О. І.; Никипанчук, М. В.; Трач, Ю. Б.; Пиріг, І. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено розклад гідропероксиду трет.бутилу в присутності боридів мета- лів (MeB2) як каталізаторів. Показано, що найефективнішим з дослідженої групи каталізаторів є VB2. The decomposition of tert-butyl hydroperoxide in present of borides some metales (MeB2) is investigated. It was shown that VB2 is the most active in this reaction.