Вілли Палладіо у Венеції, Венеційська республіка та ідеологія величі у шістнадцятому столітті - Оейрі, Корнелія Імеш (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
У статті проаналізовано концепцію величі в архітектурі, яка була сформульована А.Палладіо у XVI ст., та втілена ним у будівництві вілл у Венеції.
Keywords: 72.01; [726.54; 284; 342.54]