Кінетика термолізу нітрогенвмісних пероксидів - Бутиліна, Н. О.; Кочубей, В. В.; Дібрівний, В. М.; Федорова, В. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Вивчено кінетику термолізу трет.-бутилпероксипіперідилметану та трет.-бутилпероксидиетиламінометану. Проведено аналіз одержаних даних. The kinetics thermolysis of t.-butilperoxipiperidilmethane and t.-butilperoxi- diethyl methane was investigated, the kinetic characteristics were obtained.
Keywords: 541.11