Математична модель електрогастроентеросигналу для підвищення достовірності електрогастроенетросистем. - Тимчак, М.; Хвостівський, М.; Дедів, Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано останні дослідження шлунково-кишкового тракту людини за електрогастроентеросигналом та обгрунтовано адекватну його модель. Recent research analysis of the gastrointestinal tract of human have been made by electrogastroenterosignal and its adequate model is graunded.
Keywords: електрогастроентеросигнал; шлунково-кишковий тракт; періодично-корельований випадковий процес; electrogastroenterosignal; gastrointestinal tract; periodically correlated random process