Синтез фізіологічно - активних стиромалів з пероксидними фрагментами - Федорова, В. О.; Станішевський, Я. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено реакції ацилювання стиромалем деяких фізіологічно - активних сполук. Наведено дані про кінетику ацилювання стиромалем пероксиду водню та трет. - бутилгідропероксиду. The reactions of acylation some physiologically active substances by copolymer of styrene and maleic anhydride were investigated. The kinetics of acylation of hydrogen peroxide and t-butyl hydroperoxide by copolymer of styrene and maleic anhydride is described.