Український ринок нерухомості в умовах фінансової кризи - Горлач, Н. Ю.; Дурицький, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Подається аналіз сучасного ринку нерухомості, розкриваються фактори, що впливають на цей сегмент ринкових відносин, наводиться динаміка ціноутворення та прогнозується структура попиту і пропозиції в період фінансової кризи.