Організаційне забезпечення розвитку державно-приватного партнерства - Дробот, Ігор Олександрович; Ясінський, Володимир Богданович; Drobot, Ihor Oleksandrovych; Yasinskyj, Volodymyr Bohdanovych (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Досліджено особливості організаційного забезпечення розвитку державноприватного партнерства в Україні. Розглянуто суть та основні ознаки, які його характеризують, та подано організаційну модель взаємодії держави та приватного бізнесу в межах державно-приватного партнерства. Проаналізовано базові моделі державно-приватного партнерства та основні відмінності, які притаманні кожній моделі. Вивчено проблеми, які наявні у процесі реалізації проєктів державно-приватного партнерства. Обґрунтовано стратегічні напрями, спрямовані на підтримку та розвиток державно-приватного партнерства.
Organisational support for the development of public-private partnership
Keywords: державно-приватне партнерство; організаційне забезпечення; держава; законодавча база; співпраця; партнери; public-private partnership; organisational support; state; legislative framework; cooperation; partners; 334.752334.012.32