Інформаційна здатність магнітостатичних методів діагностування напружено-деформованого стану (НДС) трубопроводів. Частина IІ - Білобородченко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуті питання інформативної здатності магнітно-статичного діагностування напружено-деформованого стану трубних конструкцій, оцінених за величиною а-коефіцієнта магнітної неоднорідності за різницею головних напружень. The questions of informative power of the magnetic-static diagnosing of tense-deformed state of pipe constructions are considered on size of а-coefficient of magnetic heterogeneity in relation to grounds of main tensions.
Keywords: магістральний трубопровід; напружено-деформівний стан; магніто-статичне діагностування; критичні напруження; статистичні моделі; інформаційна здатність; header pipe; stress-deformation state; magneto-static diagnostics; critical srtess; statistical models; information capacity