Могила Яна Шімзера (13.03.1793-1856). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Яна Шімзера. Поховані: Ян Шімзер (13.03.1793-1856) — cкульптор, автор багатьох надгробків на Личаківському цвинтарі. Юліанна Шімзер з Міхальських (1793-1861) — дружина скульптора. Надгробок — стела з кам'яним хрестом, барельєфами та інскрипціями про покійних. Автор пам'ятника — Леопольд Шімзер. Поле №11.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптори, підприємці, Ян Шімзер, Jan Schimser, Юліанна Шімзер, Julianna Schimser, Леопольд Шімзер, Leopold Schimser, могила.