Розподіл поля діелектричної пластини зі складним профілем зміни діелектричної проникності - Гоблик, В. В.; Павлиш, В. А.; Ничай, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Для дослідження особливостей формування поля діелектричної пластини зі складним профілем зміни діелектричної проникності наведено математичну модель у вигляді гіллястого ланцюгового дробу. Представлено результати просторового розподілу поля над структурою для різних значень її конструктивних параметрів та параметрів функції, яка описує її діелектричну проникність. In given paper the mathematical model in form of branched continual fraction for research of features of forming of the field of periodically nonuniform dielectric plate with complex profile of dielectric permittivity change is considered. The numerical results of spatial distribution of the field for the different parameters of function that discribe dielectric permittivity of plate are represented.
Distributing of the field of dielectric plate with complex profile of dielectric permittivity change
Keywords: діелектрична пластина; гіллястий ланцюговий дріб; dielectric plate; dielectric permittivity